ENERGIEBEHEER

“ Weten waar de meeste energie wordt gebruikt, dat is de eerste stap naar goed energiebeheer ”

Wij kijken naar het functioneren van de cv-ketels, warmtepompen, zonneboilers en/of andere systemen. Dit doen we met behulp van een monitoringsysteem dat samen met Adesys is ontwikkeld. Het systeem monitort de watertemperatuur en het energieverbruik en zo kunnen eventuele afwijkingen snel opgespoord worden.

Na het monitoren adviseren we over eventuele verdere optimalisatie en verduurzaming van uw installatie. Dit alles op basis van reële meetwaarden uit de praktijk.

Hiernaast laten wij u zien hoe u zelf uw energie-en waterverbruik kunt monitoren en controleren. Wij adviseren u over de mogelijkheden en leren u hoe u het energieverbruik kunt inzien en begrijpen op uw smartphone, tablet of computer. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen en u regelmatig informeren en adviseren aan de hand van de resultaten. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met een gegarandeerd goed monitoringsysteem? Wilt u inzicht in uw energieverbruik? Neem dan contact met ons op j.hofman@hofmantechnischadvies.nl of  06-34741167